Logo ja markkinointi

Kannustamme käyttämään tätä logoa viestinnässänne sosiaalisen median kanavissa.

Jos haluatte nostaa Yrityspassi-tarjoustanne esille Savitaipaleen Yrittäjien Facebook-sivulla, olettehan yhteydessä Savitaipaleen Yrittäjien some-vastaavaan Anna Mennolaan (anna@onnenhevoset.fi).

Jos tarvitsette painettua materiaalia, olkaa yhteydessä Kari Lipsaseen (mainosmix@gmail.com).

Leimasin

Jotta yritys voi antaa leimoja yrityspassiin, tulee sillä olla leimasin, josta käy ilmi yrityksen tiedot, esimerkiksi logo ja/tai yhteystiedot. Yritys kustantaa leimasimen itse. Mikäli yrityksellänne tai yhdistyksellänne ei ole vielä sopivaa leimasinta, olkaa yhteydessä Kari Lipsaseen (mainosmix@gmail.com).

Laskutusohjeet

Yritykset ja yhdistykset voivat palauttaa ja laskuttaa Savitaipaleen Yrittäjät ry:tä heti saatuaan palkintolahjakortit.

  • Yritykset ja yhdistykset palauttavat lahjakortit Savitaipaleen Yrittäjät ry:lle 31.1.2023 mennessä.
  • Savitaipaleen Yrittäjät ry maksaa palautettujen lahjakorttien arvoisen summan yrityksille ja yhdistyksille 14 vrk:n maksuehdolla.
  • Lahjakortti on ns. monikäyttöarvoseteli, koska seteliä (= lahjakorttia) ei ole etukäteen määritelty minkään tietyn tuotteen/palvelun tai tietyn arvonlisäverokannan alaisen tuotteen/palvelun maksamiseen, eikä yrittäjäyhdistyksen ja lahjakortin saaneen yrityksen/yhdistyksen välillä tapahdu mitään tuotteen tai palvelun myyntiä.
  • Lahjakortin vastaanottava yritys/yhdistys laskuttaa Savitaipaleen Yrittäjät ry:tä lahjakortista, ei tuotteista. Lasku muotoa esim. Lahjakortti nro. xxxxx
  • Laskun mukaan ei laiteta mitään tililistausta tms. mistä selviää mihin tuotteisiin/palveluihin lahjakortti on käytetty. Laskussa pitää näkyä lahjakortin summa + lahjakortin numero.
  • Lahjakortin laskumerkintä voi olla esim: Yrityspassin lahjakortti nro N, nnn,nn euroa, arvonlisäveroton monikäyttöarvosetelin luovutus. Summa on ALV 0, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa eikä laskutuskuluja.
  • Huom. Liitäthän lahjakortin laskun yhteyteen.

Laskutusosoite:

Savitaipaleen Yrittäjät Ry
Kievarintie 1
54800 Savitaipale