Ohjeet yrityksille

Logo ja markkinointi

Kannustamme käyttämään tätä logoa viestinnässänne sosiaalisen median kanavissa.

Jos haluatte nostaa Yrityspassi-tarjoustanne esille Savitaipaleen Yrittäjien Facebook -sivuille olettehan yhteydessä Savitaipaleen Yrittäjien some-vastaavaan Anna Mennolaan anna@onnenhevoset.fi

Jos tarvitsette painettua materiaalia olkaa yhteydessä: Kari Lipsanen mainosmix@gmail.com

Leimasin

Jotta yritys voi antaa leimoja yrityspassiin, tulee sillä olla leimasin, josta käy ilmi yrityksen tiedot, esimerkiksi logo ja/tai yhteystiedot. Yritys kustantaa leimasimen itse. Mikäli yrityksellänne / yhdistyksellänne ei ole vielä sopivaa leimasinta, voitte olla yhteydessä: Kari Lipsanen mainosmix@gmail.com

Laskutusohjeet

Yritykset ja yhdistykset voivat palauttaa ja laskuttaa Savitaipaleen Yrittäjät ry:tä heti saatuaan palkintolahjakortit. Yritykset ja yhdistykset palauttavat lahjakortit Savitaipaleen Yrittäjät rylle viimeistään 31.01.2022 mennessä. Savitaipaleen Yrittäjät ry maksaa palautettujen lahjakorttien arvoisen summan yrityksille ja yhdistyksille 14 vrk:n maksuehdolla. 

Lahjakortti on ns. monikäyttöarvoseteli, koska seteliä (=lahjakorttia) ei ole etukäteen määritelty minkään tietyn tuotteen/palvelun tai tietyn arvonlisäverokannan alaisen tuotteen/palvelun maksamiseen, eikä yrittäjäyhdistyksen ja lahjakortin saaneen yrityksen/yhdistyksen välillä tapahdu mitään tuotteen tai palvelun myyntiä.

Lahjakortin laskumerkintä voi olla esim: Yrittäjäpassin lahjakortti nro N, nnn,nn euroa, arvonlisäveroton monikäyttöarvosetelin luovutus. Summa on ALV0, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa.

Huom: Liitäthän lahjakortin laskun yhteyteen.

Lahjakorttien laskutustiedot:
Savitaipaleen Yrittäjät ry
Teemu Virtanen
Kievarintie 2 as 1
54800 Savitaipale