Miten yrityspassi toimii?

Yrityspassin käyttö

Yrityspassiin kerätään leimoja ostosten yhteydessä paikallisilta yrityksiltä tai yhdistyksiltä. Leiman saannin edellytyksenä on vähintään 25 euron arvoinen ostos tai palvelun käyttö. Jokaiseen passiin kerätään 5 päivämäärällä varustettua leimaa eri yrityksiltä tai yhdistyksiltä. Kun leimat on kerätty yrityspassiin, henkilö palauttaa yrityspassin palautuspisteeseen ja osallistuu samalla hienojen ja arvokkaiden palkintojen arvontaan.

Täytetyt yrityspassit palautetaan 6 toimipisteeseen, joista saa halutessaan uuden yrityspassin käyttöön. Lopuksi kaikki yrityspassit kootaan yritystalon keräyspisteeseen, jonka jälkeen suoritetaan palkintojen arvonta.

Kuka voi käyttää yrityspassia?

Yrityspassia voivat käyttää kaikki Savitaipaleella asioivat ihmiset, ja yrityspassien käyttömäärää ei ole rajoitettu/henkilö. Yrityspassi on henkilökohtainen/talouskohtainen.

Missä yrityspassi käy?

Yrityspassia voidaan käyttää Savitaipaleella rekisteröityjen tai vakituisesti alueella toimivien yritysten ja yhdistysten palveluihin ja tuotteisiin. Savitaipaleen Yrittäjät ry hankkii järjestelmään mukaan tulevat yritykset henkilökohtaisten kontaktien sekä yleisen ilmoittelumenettelyn kautta. Yrityspassin saa niistä savitaipalelaisista yrityksistä tai palvelujen tuottajilta, jotka ovat mukana yrityspassia markkinoimassa.

Kaikki Savitaipaleella toimivat yritykset ja yhdistykset pääsevät mukaan yrityspassiin. Mukaan tuleville yrityksille annetaan yrityspassi -tarrat, jotka he voivat kiinnittää palvelupisteisiin tai kassoille. Yrityspassissa on mukana useita kymmeniä Savitaipalelaisia yrityksiä. Listauksen löydät täältä. Jos yrityksesi ei ole vielä mukana ota yhteys Pekka Ässämäkeen: 0400 142 178. Osallistuminen ei edellytä yrittäjäjärjestön jäsenyyttä, ja mukaan pääset koska vain.

Yrityspassia ei voida käyttää seuraavien palvelujen yhteydessä:

 • alkoholituotteet
 • tupakkatuotteet
 • veikkauspelit
 • polttoaineet
 • satunnaiset torimyyjät

Yrityspassin käyttöaika ja voimassaolo

Ensimmäisessä vaiheessa yrityspassi on voimassa 15.1. – 30.4.2021, ja palautettujen yrityspassien arvonta suoritetaan pe 7.5.2021. Jos yrityspassi ei ole täynnä, voi leimojen keräämistä jatkaa osallistuen toisen käyttöajan arvontaan. Huom! Vajaita passeja ei voi yhdistää. Toinen yrityspassien käyttöaika on aikavälillä 1.5. – 31.8.2021, ja arvonta toteutetaan su 5.9.2021, jolloin suoritetaan myös pääpalkinnon arvonta.

Passien palautus

Täydet passit palautetaan seuraaviin palautuspisteisiin:

 1. K-Market Torikatu 5-7 54800 Savitaipale
 2. S-Market Torikatu 1 54800 Savitaipale
 3. R-Kioski Torikatu 6 54800 Savitaipale
 4. Savitaipaleen Kirjasto Keskustie 2 54800 Savitaipale
 5. Savitaipaleen Helmi Peltoinlahdentie 31 54800 Savitaipale
 6. Jakeluasema ja Kahvio Suutari Ky Tuohikotintie 1291 54770 Heituinlahti

Arvonnan palkinnot

Yrityspassin palauttaneiden kesken arvotaan lahjakortin muodossa olevia palkintoja. Molemmilla arvontakierroksilla jaetaan Savitaipaleen yrittäjien lahjakortit. Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi pääpalkinto.

Pääpalkintona on Savitaipaleen Osuuspankin tarjoama viikon mökkiloma Kuusamossa, lomamökki on 120 m2 ja sisältää mökin käytön viikoksi ja talvisin hissiliput 2 kpl, mökkiloman ajankohta on sovittava erikseen Savitaipaleen Osuuspankin kanssa. Tarkemmat ohjeet annetaan voittajalle.

Muut arvottavat palkinnot kummallakin arvontakerralla ovat:

 • 1000 € lahjakortti, 1 kpl (verovapaa, sis. 10 kpl 100€ lahjakortteja)
 • 500 € lahjakortit, 2 kpl (verovapaa, sis. 5 kpl 100€ lahjakortteja)
 • 100 € lahjakortit, 45 kpl (verovapaa)

Lahjakortteja voidaan käyttää ainoastaan savitaipalelaisten yritysten tuotteiden ja palveluiden hankintaan. Lahjakortteja ei voi jakaa eikä muuttaa rahaksi, eikä niistä anneta vaihtorahaa. Ensimmäisen arvonnan lahjakortit ovat voimassa 31.8.2021 asti ja toisen arvonnan lahjakortit ovat voimassa 31.12.2021 asti. Lahjakortit käyvät kaikissa Savitaipaleella toimivissa yrityksissä. Lahjakorttien laskutusohjeet yrityksille löytyvät täältä.

Kustannukset / budjetointi

Savitaipaleen kunnanvaltuuston päätöksellä avustus 20.000 euroa. 

Kustannusarvio:

 • palkinnot arpajaisveroineen 16.900 €
 • muut kustannukset (mainos- ja markkinointikulut, palautuslaatikot) 3.100 €

Yhteensä 20.000 €

Lisätietoja:
Yrityspassi-idean isä ja hankkeen vetäjä:
Pekka Ässämäki 0400 142 178
Savitaipaleen yrittäjien puheenjohtaja:
Teemu Virtanen 040 5880 738