Yrityspassin käyttö

Yrityspassiin kerätään leimoja ostosten yhteydessä paikallisilta yrityksiltä tai yhdistyksiltä. Leiman saannin edellytyksenä on vähintään 10 euron arvoinen ostos tai palvelun käyttö. Jokaiseen passiin kerätään 10 leimaa eri yrityksiltä tai yhdistyksiltä. Kun leimat on kerätty yrityspassiin, henkilö palauttaa yrityspassin palautuspisteeseen ja osallistuu samalla hienojen ja arvokkaiden palkintojen arvontaan.

Täytetyt yrityspassit palautetaan johonkin kuudesta toimipisteestä, joista saa halutessaan uuden yrityspassin käyttöön. Lopuksi kaikki yrityspassit kootaan yritystalon keräyspisteeseen, minkä jälkeen suoritetaan palkintojen arvonta.

Kuka voi käyttää yrityspassia?

Yrityspassia voivat käyttää kaikki Savitaipaleella asioivat ihmiset eikä yrityspassien käyttömäärää ole rajoitettu/henkilö. Yrityspassi on henkilökohtainen/talouskohtainen.

Missä yrityspassi käy?

Yrityspassia voidaan käyttää Savitaipaleella rekisteröityjen tai vakituisesti alueella toimivien yritysten ja yhdistysten palveluihin ja tuotteisiin. Savitaipaleen Yrittäjät ry hankkii järjestelmään mukaan tulevat yritykset henkilökohtaisten kontaktien sekä yleisen ilmoittelumenettelyn kautta. Yrityspassin saa niistä savitaipalelaisista yrityksistä tai palvelujen tuottajilta, jotka ovat mukana yrityspassia markkinoimassa.

Kaikki Savitaipaleella toimivat yritykset ja yhdistykset pääsevät mukaan yrityspassiin. Mukaan tuleville yrityksille annetaan Yrityspassi-tarrat, jotka he voivat kiinnittää palvelupisteisiin tai kassoille. Yrityspassissa on mukana useita kymmeniä savitaipalelaisia yrityksiä. Listauksen löydät täältä. Osallistuminen ei edellytä yrittäjäjärjestön jäsenyyttä, ja mukaan pääset koska vain.

Yrityspassia ei voida käyttää seuraavien palvelujen yhteydessä:

 • alkoholituotteet
 • tupakkatuotteet
 • veikkauspelit
 • polttoaineet.

Yrityspassin käyttöaika ja voimassaolo

Yrityspassi on voimassa 3.6.–31.8.2022, ja palautettujen yrityspassien arvonta suoritetaan sunnuntaina 4.9.2022.

Passien palautus

Täydet passit palautetaan seuraaviin palautuspisteisiin:

 1. K-Market (Torikatu 5–7, 54800 Savitaipale)
 2. S-Market (Torikatu 1, 54800 Savitaipale)
 3. R-Kioski (Torikatu 6, 54800 Savitaipale)
 4. Savitaipaleen Apteekki (Kievarintie 3, 54800 Savitaipale)
 5. Savitaipaleen Helmi (Peltoinlahdentie 31, 54800 Savitaipale)
 6. Jakeluasema ja Kahvio Suutari Ky (Tuohikotintie 1291, 54770 Heituinlahti)

Arvonnan palkinnot

Yrityspassin palauttaneiden kesken arvotaan lahjakortin muodossa olevia palkintoja.

Pääpalkintona on Savitaipaleen Osuuspankin tarjoama viikon mökkiloma Kuusamossa. Lomamökki on 120 m² ja sisältää mökin käytön viikoksi sekä talvisin 2 kpl hissilippuja. Mökkiloman ajankohta on sovittava erikseen Savitaipaleen Osuuspankin kanssa. Tarkemmat ohjeet annetaan voittajalle.

Muut arvottavat palkinnot kummallakin arvontakerralla ovat:

 • 1000 € lahjakortti, 1 kpl (verovapaa, sis. 10 kpl 100 € lahjakortteja)
 • 200 € lahjakortit, 27 kpl (verovapaa, sis. 2 kpl 100 € lahjakortteja)

Lahjakortteja voidaan käyttää ainoastaan Savitaipaleen Yrityspassissa mukana olevien yritysten tuotteiden ja palveluiden hankintaan. Lahjakortteja ei voi jakaa eikä muuttaa rahaksi, eikä niistä anneta vaihtorahaa. Arvonnan lahjakortit ovat voimassa 31.12.2022 asti. Lahjakorttien laskutusohjeet yrityksille löytyvät täältä.

Kustannukset / budjetointi

Savitaipaleen kunnanvaltuuston päätöksellä avustus 10 000 euroa. 

Lisätietoja:
Savitaipaleen yrittäjien puheenjohtaja Teemu Virtanen (040 5880 738)